Мідії запечені із пармезаном
- Мідії
- Пармезан
- Сухарі панірувальні
- Масло вершкове
- Цибуля зелена
- Петрушка
- Зелень
- Часник
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Мідії помістити під холодну воду для розморожування.
Ретельно промити мідії і відокремити молюск від раковин.
Цибулю і зелень подрібнити ножем, часник видавити через прес.
Отримане змішати із підталим вершковим маслом, суміш підсолити трохи.
Пармезан натерти на сирній тертці.
Змішати сир із панірувальними сухарями один до одного.
Укласти мідії на мушлях на деко і змастити зверху сумішшю масла, зелені та часнику.
Поставити у розігріту духову шафу до 180 градусів на час, доки не розтане вершкове масло, дістати з духовки.
Посипати сумішшю сиру і сухарів і відправити у духовку до придбання сухарями золотисто-бурштинової скоринки (температуру нагрівання можна і збільшити, тому що для приготування мідій досить і 4 хвилин).
Дістати з духовки і укласти на тарілку.
ТутУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Отбивные из куриной грудки. Медовые куриные отбивные.
Рецепты салата с Рыбными консервами www.recepti.biz.ua
Приготовление пиццы в картинках здесь
Новогодние рецепты праздничных блюд. Новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи.
Рецепты мясных закусок с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter