Мідії в японському стилі
- Мідії - 400 г
- Масло вершкове - 50 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Сік лимона - 1 ст. л.
- Часник - 2 зуб.
- Помідор - 1 шт
- Масло рослинне
- Рис (пропарений) - 1 скл.
- Томатна паста - 1 ст. л.
- Перець чорний (мелений)
- Паприка - 0.5 ч. л.
- Перець червоний пекучий
- Вода - 1.5 стак.
- Сіль
- Спеції
- Зелень
Цибулю дрібно порізати трохи обсмажити на вершковому маслі. Додати мідії, посолити, поперчити і злегка обсмажити, прибрати з вогню, додати сік лимона і перемішати.
Помідор порізати.
Часник вичавити через прес, покласти на розігріту сковороду з рослинним маслом, через півхвилини додати помідори і трохи обсмажити.
У посуд, де готуватимуться рис з мідіями, покласти приблизно 1 ст. л. рослинного масла і томатну пасту, довести до гарячого стану, всипати рис і трохи обсмажити рис, до напівпрозорого стану.
Влити воду, трохи присолити, накрити кришкою і проварити 5-10 хвилин.
Додати червоний перець, паприку,. викласти обсмажені мідії. , помідори, все перемішати, накрити кришкою і довести до готовності рису (приблизно 15 хвилин).
От і все, наш вечеря готова. Можна посипати зеленню, надає аромат свіжості. Рис виходить розсипчастим, мідії дуже ніжні. Вийшло дуже смачно.
Рецепты С Фото на любой вкус - торт кукла рецепт с фото. Мультиварка Philips.
Салаты с белыми грибами рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Книга Рецептов Для Мультиварки - салат с языка рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
Как приготовить летний салат - рецепты салат с морепродуктами. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов на любой вкус: мимоза рецепт салата.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter