Мідії в соусі саганаки
- Мідії 500 г
- Кетчуп 250 г
- Борошно 2 скл.
- Сир 100 г
- Олія рослинна
Використовувати глибоку сковороду для приготування з бортиком близько 5 см.
Мідії заморожені промити і підсмажити на великому вогні: спочатку з них повинна вийти вода, як тільки вона випарується, влити соняшникової олії, трохи, щоб не дати мідіям підгоріти, а всього лише трохи підрум'янитися. Помішувати.
Влити, помішуючи всю масу, соус "Uncle Bens", а потім кетчуп.
Натерти сир і додати в масу. Перемішати. Сир має розплавитися.
Поступово помішуючи, додати борошно. Маса повинна стати в'язкою, але не дуже густою.
Накрити кришкою на 5-7 хвилин.
Можна подавати на стіл з білим хлібом.
Салат радичио рецептыКулинарные рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салати з крабовими паличками рецепти. Готовим со вкусом.
Торт грильяжныйСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter