Мідії в соусі саганаки

ДРУГІ СТРАВИ
724 Мідії в соусі саганаки
Фото - Мідії в соусі саганаки
інгредієнти:
  • Мідії 500 г
  • Кетчуп 250 г
  • Борошно 2 скл.
  • Сир 100 г
  • Олія рослинна

Використовувати глибоку сковороду для приготування з бортиком близько 5 см. 

Мідії заморожені промити і підсмажити на великому вогні: спочатку з них повинна вийти вода, як тільки вона випарується, влити соняшникової олії, трохи, щоб не дати мідіям підгоріти, а всього лише трохи підрум'янитися. Помішувати. 

Влити, помішуючи всю масу, соус "Uncle Bens", а потім кетчуп. 

Натерти сир і додати в масу. Перемішати. Сир має розплавитися. 

Поступово помішуючи, додати борошно. Маса повинна стати в'язкою, але не дуже густою

Накрити кришкою на 5-7 хвилин.

Можна подавати на стіл з білим хлібом.

 

 

Салат радичио рецептыКулинарные рецепты

Рецепты быстрой и вкусной диеты: салати з крабовими паличками рецепти. Готовим со вкусом.

Торт грильяжныйСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты