Мідії у вершковому соусі із вермутом

ДРУГІ СТРАВИ
909 Мідії у вершковому соусі із вермутом
Фото - Мідії у вершковому соусі із вермутом
інгредієнти:
  • Мідії (у мушлях) 2 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Цибуля шалот 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Масло вершкове 50 г
  • Вершки (25%) 200 г
  • Вино біле сухе 200 г
  • Вермут сухий Martini bianco 50 г
  • Петрушка 1 пуч.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Борошно кукурудзяне 2 ч.л.

Мидиивсливочномсоусесвермутом інгредієнти

Цибулю, часник очистити, дрібно нарізати.

Зелень дрібно нарізати.

Мидиивсливочномсоусесвермутом Мідії добре промити холодною водою.

фото Мидиивсливочномсоусесвермутом Соус "Мартіні".

На розтопленому вершковому маслі обсмажити цибулю, часник.

Мидиивсливочномсоусесвермутом Мідії Додати вино, вермут і тушкувати близько 10 хв.

Додати вершки, посолити, поперчити, закип'ятити.

Загустити соус розведеним у невеликій кількості води кукурудзяним борошном.

Додати зелень.

Мидиивсливочномсоусесвермутом Цибуля ріпчаста Викласти мідії у каструлю і тушкувати, періодично перемішуючи, доки мідії не розкриються. Мідії, які не розкрилися, не придатні для їжі.


Мидиивсливочномсоусесвермутом Лук шалот

Ржаная закваска - ржаная закваска рецепт.

Вы кондитер из Петербурга: недорогой крем для торта. Оригинальные Кремы.

Рецепт, напоминающий о лете. Юлия Высоцкая рекомендует http://recepti.biz.ua

Рецепт салата цезарь с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Простые рецепты блюд: чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter