Мідії у вершковому соусі із вермутом
- Мідії (у мушлях) 2 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цибуля шалот 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Масло вершкове 50 г
- Вершки (25%) 200 г
- Вино біле сухе 200 г
- Вермут сухий Martini bianco 50 г
- Петрушка 1 пуч.
- Спеції (сіль, перець)
- Борошно кукурудзяне 2 ч.л.
Цибулю, часник очистити, дрібно нарізати.
Зелень дрібно нарізати.
Мідії добре промити холодною водою.
Соус "Мартіні".
На розтопленому вершковому маслі обсмажити цибулю, часник.
Додати вино, вермут і тушкувати близько 10 хв.
Додати вершки, посолити, поперчити, закип'ятити.
Загустити соус розведеним у невеликій кількості води кукурудзяним борошном.
Додати зелень.
Викласти мідії у каструлю і тушкувати, періодично перемішуючи, доки мідії не розкриються. Мідії, які не розкрилися, не придатні для їжі.
Ржаная закваска - ржаная закваска рецепт.
Вы кондитер из Петербурга: недорогой крем для торта. Оригинальные Кремы.
Рецепт, напоминающий о лете. Юлия Высоцкая рекомендует http://recepti.biz.ua
Рецепт салата цезарь с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Простые рецепты блюд: чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter