Мідії у вершковому соусі і курка у вершковому соусі на картоплі
- Картопля 6 шт.
- Мідії (варено-морожені) 300 г
- Кріп 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Часник 2 зуб.
- Вершки (20%) 200 мл
- Крохмаль 3 ст.л.
- Олія рослинна 150 мл
- Сіль
- Перець
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Філе куряче 300 г
Нарізати кріп і часник.
У сковороду з невеликою кількістю олії покласти часник, потім мідії, злегка обсмажити, додати кріп. Влити соєвий соус.
Куряче філе дрібно порізати. У іншу сковороду з олією покласти куряче філе, злегка обсмажити.
Нарізати петрушку і часник, додати куряче філе.
І в мідії, і в куряче філе додати по 100 мл вершків. Посолити і поперчити. У кожній сковороді довести до готовності.
Картоплю очистити і нарізати тонкою соломкою, обсушити на паперовому рушнику.
Обсипати картопляну соломку крохмалем, щоб він рівномірно розподілився по картоплі. Збити 1 яйце і швидко перемішати з картоплею.
У добре розігріту сковороду з олією викладати по 2 столові ложки картопляної соломки. Обсмажувати з двох сторін. Готові коржики викласти на паперові серветки, щоб стекла зайва олія.
На половину одержаних коржиків викласти мідії у вершковому соусі.
На другу половину - куряче філе.
Печень с яблоками рецепт по берлинскиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Легкие блюда на день рожденияМеждународная ассоциация легкой атлетики. Федерация легкой атлетики
Шашлык из куриных сердец в духовкеПицца, суши, шашлыки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter