Мідії у вершках під "капелюхом"
- Мідії 250 г
- Сир (Філадельфія, Альметте) 3 ст.л.
- Вершки 200 г
- Цибуля зелена 4 шт.
- Тісто листкове 250 г
- Спеції (сіль, перець)
У чашці змішати розморожені мідії, вершки, сир, нарізану зелену цибулю, сіль, чорний перець.
Розморозити листкове тісто, розкачати з нього кола (або прямокутники) для кришечок, діаметр кришок повинен бути на 1-2 см більше верху форм.
Розкласти вершкову суміш з мідіями по порційних вогнетривких формах.
Закрити тістом, тісто зав'язати по краях кулінарною ниткою, у середині тіста зробити невеликий отвір для того, щоб виходила пара.
Поставити форми в нагріту духовку до 200 градусів доки не зарум'яниться тісто (приблизно 20-25 хвилин).
Подавати у гарячому вигляді (без ниток).
Рецепт похудения в одной капсуле: рецепти до нового року.
Торт вышиванка рецептСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Блюда новогоднего праздничного стола тут
Знакомства в г. Фруктовая - фруктовые десерты рецепты с фото. Рецепты Десертов.
Соль нитритная для колбас дома - приготовление домашней мясной колбасы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter