Мідії по-каталонськи
- Мідії (варено-морожені) 400 г
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Лавровий лист 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Коньяк 2 ст.л.
У глибокій сковороді або у воці обсмажити дрібно порубаний часник 2-3 хвилини.
Додати заморожені мідії, лавровий лист, перець і тушкувати до готовності.
Незадовго до готовності посолити.
У кінці приготування додати коньяк і підпалити. Коли алкоголь згорає, то залишається легкий аромат коньяку, що надає пікантності страві.
Гарнірувати краще рисом. Відварити бурий нешліфований рис. Рис необхідно попередньо замочити, потім злити воду і злегка обсушити. У каструлі нагріти ложку рослинної олії, обсмажити рис, щоб кожна рисинка обволоклася олією, а потім залити киплячою водою. При такому способі приготування він вариться швидко, виходить розсипчастий, не жорсткий.
Салат з селери стеблаМясных, фруктовых и экзотических салатов
Мультиварка Philips - первые блюда рецепт с фото. Блюда с рецептами.
Картофельные рецепты с фото: семга запеченная с картофелем в духовке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter