Мідії по-іспанськи
- Мідії 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Вино сухе біле 250 мл
- Олія оливкова 100 мл
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець мелений червоний (гіркий, чилі)
На оливковій олії злегка спасерувати нарізані: часник (дрібно), цибулю (півкільцями). Додати нарізані дрібними кубиками, очищені від шкірки помідори. Тушкувати під кришкою доки помідори не розваряться.
Додати підготовлені мідії. Якщо чищені, то попередньо розморозити і промити холодною проточною водою.
Додати біле вино, посолити, поперчити.
Тушкувати під кришкою доки раковини не розкриються або доки чищені мідії не стануть м'якими (близько 10-15 хв).
На гарнір подати відварену розсипчасту картоплю.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов с омлетом.
Семена почтой, в том числе редкие - кулинария капуста брокколи. Кулинарные рецепты на любой вкус.
www.recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Черничное варенье польза для глазПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пошагово с фото. Закупка рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter