Мідії по-далекосхідному
- Мідії (варено-морожені) 500 г
- М´ясо крабове 100 г
- Часник 3 зуб.
- Кінза 0.5 пуч.
- Лимон 0.5 шт.
- Соус соєвий 3 ст.л.
- Соус гранатовий 1 ч.л.
- Сіль
- Перець (суміш перців)
- Олія оливкова
Соус: 3 столові ложки соєвого соусу змішати з 3 видавленими зубчиками часнику, щіпка солі, 1 чайна ложка гранатового соусу. Видавити сік половини лимона. Ретельно перемішати.
У розігріту з оливковою олією сковороду викласти мідії. Обсмажити хвилин 5 на великому вогні.
Додати нарізане крабове м'ясо. Смажити ще 5 хвилин, вогонь зменшити.
Додати дрібно нарізану кінзу, поперчити. Ще 5 хвилин, помішувати.
Викласти на тарілку, рясно полити соусом.
Очень вкусные салатики! Простые - салат з маринованих опеньок. Рецепты заправок для салатов.
recepti.biz.ua куриные отбивные рецепт
Как приготовить вкусный шашлык: украшения для торта из крема. Купить кондитерку.
Кулинарные порталы сайты. Кулинарный сайт консервируем овощи на зиму.
Психолог лариса ренар про женской роли перекТимоти Лири - все о психологе и экспериментаторе
recepti.biz Исключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter