Мфарке і жуміе
- Картопля 4 шт.
- Яйце 6 шт.
- М´ясо (фарш) 250 г
- Петрушка
- Сіль
- Мускатний горіх
- Олія рослинна 100 г
- Кефір або йогурт 1 л
- Огірок 200 г
- Часник 2 зуб.
- М´ята перцева (суха мелена)
Картоплю помити, очистити й нарізати кубиками 1х1 см, злегка посолити, обсмажити до золотистого кольору на середньому вогні невеликими порціями.
Якщо використовувати м'ясо, то додати сіль, мускат і обсмажити до готовності, великі шматки фаршу в готовому вигляді не бажані.
Готову картоплю змішати з фаршем, додати нарізану петрушку і прогріти хвилин 10-15, обережно помішуючи.
Подавати з салатом або з солоними огірками, перцем, баклажанами.
Якщо робити з яйцями, то їх розбити у ту ж посудину, де смажилася картопля, посолити, додати мускат. Смажити до готовності яєць. Можна подати з салатом, із жуміе. Також можна із солоними огірками, перцем, баклажанами.
Жуміе - огірки нарізати як можна дрібніше, потовкти часник. Все залити кефіром і посипати м'ятою. Можна додати пару яєць.
Рецепты салатов мясных. Рецепты мясные салаты.
Купить овощные консервы - консервация овощей.
Рецепты Приготовления: салат сонечко рецепт. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
рецепты праздничных блюд с фотографиями
Торт медовый с черносливом рецепт с фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепты Приготовления: рецепты салата с морепродуктами. Как приготовить летний салат.
Мультиварка Philips: салат с свежими шампиньонами. Салаты с шампиньонами.
Кухни Польские от фабрики тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter