"Метелики" із курячих сердечок
- Серце куряче 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Перець запашний горошком
- Лавровий лист
Підготувати сердечка, очистити від плівок, згустків крові і трубок. Помити.
Надрізати сердечка уздовж навпіл (але не до кінця), розгорнути і зробити бічні надрізи, щоб отримався "метелик". При обсмажуванні вони розкриються сильніше.
Обсмажити на олії (щоб колір змінили), додати соєвий соус і за необхідності сіль та перець.
Цибулю порізати не дуже дрібно і обсмажити на олії.
Додати до цибулі моркву, натерту на велику тертку і томат. Перемішати, протушкувати ще хвилини 3 і додати води.
Скласти у каструлю сердечка, овочі, долити води, щоб вона покрила.
За необхідності додати сіль, лавровий лист і кілька горошин перцю запашного. Тушкувати під закритою кришкою 20-25 хвилин.
Викласти на тарілку сердечка і полити "соусом" із овочів та томату.
Подавати можна із будь-яким гарніром - каші, картопляне пюре, або макарони.
Рецепт борща украинскогоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Сборник рецептов Холодных закусок recepti.biz.ua
Рецепты салатов на любой вкус: салат черепаха с фото.
Кулинарные рецепты - рецепты пошагово с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Кремы для украшения тортов. Как делать розочки из крема для украшения тортов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter