"Метелики" із курячих сердечок

ДРУГІ СТРАВИ
686 "Метелики" із курячих сердечок
Фото -
інгредієнти:
  • Серце куряче 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Соєвий соус 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Перець запашний горошком
  • Лавровий лист

Підготувати сердечка, очистити від плівок, згустків крові і трубок. Помити.

Надрізати сердечка уздовж навпіл (але не до кінця), розгорнути і зробити бічні надрізи, щоб отримався "метелик". При обсмажуванні вони розкриються сильніше.

фото Обсмажити на олії (щоб колір змінили), додати соєвий соус і за необхідності сіль та перець.

Цибулю порізати не дуже дрібно і обсмажити на олії.

Додати до цибулі моркву, натерту на велику тертку і томат. Перемішати, протушкувати ще хвилини 3 і додати води.

Скласти у каструлю сердечка, овочі, долити води, щоб вона покрила.

За необхідності додати сіль, лавровий лист і кілька горошин перцю запашного. Тушкувати під закритою кришкою 20-25 хвилин.

Викласти на тарілку сердечка і полити "соусом" із овочів та томату. 

Подавати можна із будь-яким гарніром - каші, картопляне пюре, або макарони.

 

 

Рецепт борща украинскогоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Сборник рецептов Холодных закусок recepti.biz.ua

Рецепты салатов на любой вкус: салат черепаха с фото.

Кулинарные рецепты - рецепты пошагово с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Кремы для украшения тортов. Как делать розочки из крема для украшения тортов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter