Мерлуза у зеленому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
805 Мерлуза у зеленому соусі
Фото - Мерлуза у зеленому соусі
інгредієнти:
  • Мерлуза 800 г
  • Креветки 12 шт.
  • Морепродукти (дрібні черепашки Альмехас) 250 г
  • Борошно 2 ст.л.
  • Олія оливкова 100 мл
  • Часник 2 зуб.
  • Яйце (варене) 3 шт.
  • Петрушка (зелень) 1 пуч.
  • Горошок зелений консервований 1 бан.
  • Вино біле 100 мл
  • Бульйон (рибний) 200 мл
  • Спаржа (консервована) 1 бан.
  • Лимон 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.

Мерлуза в зеленому соусі / merluza en salsa verde інгредієнти Із риб'ячої голови зварити бульйон.

Альмехас залити водою із сіллю і залишити на 20 хв, щоб вони розкрили стулки і вимився пісок із середини.

Мерлуза в зеленому соусі / merluza en salsa verde У широкій плоскій каструлі злегка обсмажити на олії креветки, відставити.

фото мерлузи в зеленому соусі / merluza en salsa verde Рибу запанірувати у борошні й обсмажити там же.

Мерлуза в зеленому соусі / merluza en salsa verde мерлузи Зелений соус: обсмажити на олії дрібно нарізану цибулю, часник.

Додати ложку борошна, долити склянку рибного бульйону, добре розмішати, щоб не було грудок.

Додати вино, зелень петрушки, горошок, проварити 5 хв.

Мерлуза в зеленому соусі / merluza en salsa verde Креветки У готовий соус покласти альмехас і нагріти до моменту розкриття стулок.

Мерлуза в зеленому соусі / merluza en salsa verde Морепродукти Відразу додати обсмажену рибу, креветки, білу консервовану спаржу, шматочки вареного яйця, прогріти до кипіння.

Полити соком лимона і подати до столу у тій же посудині.

Мерлуза в зеленому соусі / merluza en salsa verde Борошно Сервірувати у тарілки рибу, полити соусом із морепродуктами.

Гарнір - спаржа і варене яйце.

 

салат австрийский

Плов рецепт приготовления здесь

Готовим со вкусом: салат из ананаса рецепт. Салаты с ананасом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter