М’єнзи
629
інгредієнти:
- Яловичина (м´якоть) 500 г
- Морква 3 шт.
- Борошно 1.5 скл.
- Соєвий соус
М'ясо вимити, обсушити, дуже дрібно порізати.
Додати у м'ясо соєвий соус.
Моркву натерти на дрібній тертці, змішати з м'ясом.
Додати борошно, сіль, перець.
Потім смажити у фритюрі, мокрими руками відщипуючи дрібними шматочками масу. При смаженні дуже зручно користуватися паличками.
Готові м’єнзи викласти на серветку, щоб дати олії стекти.
Подавати гарячими, можна із соусом.
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
http://recepti.biz.uaПраздничное агентство
Салат с языка рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Салаты рецепты: салаты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі