Мексика
- Квасоля 1 скл.
- Яловичина 500 г
- Вино червоне сухе 250 г
- Приправи для м´яса
- Баклажан 2 шт.
- Гриби 200 г
- Цибуля 2 шт.
Замочити квасолю у холодній воді на добу. Кожні 5-6 годин бажано змінювати воду. Закип'ятити. Воду злити і залити новою, краще холодною. Хвилин 40 варити.
М'ясо звільнити від жилок. Нарізати упоперек волокон. Присипати спеціями. Відбити. Перевернути. Знову шар спецій і відбивання.
Перемішати із сирою цибулею, порізаною кільцями.
Додати маринад: вино або пиво, сік від маринованих грибів.
Залишити м'ясо на 4 години.
Потім обсмажити м'ясо та цибулю. Покласти у казан. Обсмажити шматочки заморожених баклажанів, і теж у казан.
Залити вином і тушкувати хвилин 30-40. Потім додати гриби шматочками і квасолю.
Ще хвилин 10-15 тушкувати. Якщо треба додати сіль.
Дуже смачно з рисом.
Кулинарные рецепты от Tramontina: вторые блюда по домашнему. Вкусные рецепты просто.
recepti.biz Соусы и приправы на основе сои, информация о составе
Рецепты салата из морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter