Мексика

ДРУГІ СТРАВИ
567 Мексика
Фото - Мексика
інгредієнти:
  • Квасоля 1 скл.
  • Яловичина 500 г
  • Вино червоне сухе 250 г
  • Приправи для м´яса
  • Баклажан 2 шт.
  • Гриби 200 г
  • Цибуля 2 шт.

Мексика інгредієнти Замочити квасолю у холодній воді на добу. Кожні 5-6 годин бажано змінювати воду. Закип'ятити. Воду злити і залити новою, краще холодною. Хвилин 40 варити.

Мексика М'ясо звільнити від жилок. Нарізати упоперек волокон. Присипати спеціями. Відбити. Перевернути. Знову шар спецій і відбивання.

фото Мексика Перемішати із сирою цибулею, порізаною кільцями.

Мексика Квасоля Додати маринад: вино або пиво, сік від маринованих грибів.

Мексика Яловичина Залишити м'ясо на 4 години.

Мексика Вино червоне сухе Потім обсмажити м'ясо та цибулю. Покласти у казан. Обсмажити шматочки заморожених баклажанів, і теж у казан.

Мексика Приправи для м'яса Залити вином і тушкувати хвилин 30-40. Потім додати гриби шматочками і квасолю.

Мексика Баклажани Ще хвилин 10-15 тушкувати. Якщо треба додати сіль.

Мексика Гриби Дуже смачно з рисом.

Кулинарные рецепты от Tramontina: вторые блюда по домашнему. Вкусные рецепты просто.

recepti.biz Соусы и приправы на основе сои, информация о составе

Рецепты салата из морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы