Мейн Сакала рері
- Рис варений - 2 скл.
- Креветка варена (дрібна) - 150 г
- Кальмар (дрібний) - 2 шт
- Гриби - 8 шт
- Соєвий соус - 3 ст. л.
- Перець болгарський - 0,5 шт
- Стручки молодого горошку (заморожені) - 100 г
- Цибулина (дрібна) - 1 шт
- Зелень
- Приправи
- олія для смаження
Кальмари опустити на 1 хвилину в окріп.
Перець порізати маленькими квадратиками.
Цибулю порізати дуже дрібно.
Гриби порізати пластинками і відварити пару хвилин.
Рис відварити (краще взяти вчорашній).
Кальмар порізати кільцями.
Креветку очистити.
На сковороді обсмажити перець, цибулю до м´якості, додати гриби, заморожені стручки молодого горошку і гасити 2 хвилини. Слідом викласти креветки і кальмари, влити соєвий соус та спеції і гасити 3 хвилини.
В кінці викласти рис, розмішати і прогріти, щоб рис ввібрав соус, близько 2 хвилин. Дати постояти хвилин 5 і подавати, можна посипати трохи зеленню.
ТутРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Салаты с заправкой из масла и горчицыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты пляцков с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Рецепты для мультиварки, вкусно - как испечь пирог из тыквы. Мультиварка Philips.
Праздничные блюда рецепты мясные. Рецепты мясных праздничных блюд.
Как правильно приготовить соус бешамелькак правильно приготовить соус бешамель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter