Мега-жульєн
- Гриби
- Ріпчаста цибуля 4 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Ковбаса сирокопчена (сосиски підкопчені)
- Сир плавлений 2 шт.
- Сир твердий 80 г
- Вершки 100 мл
- Маслини
- Зелень
- Рослинна олія
- Перець чорний мелений
- Сіль
Замочити свіжі гриби в солоній воді.
Цибулю порізати і обсмажити.
Нарізати гриби.
Перекласти цибулю в мисочку або на тарілочку, а в цій олії обсмажити гриби (так, щоб википіла вся вода).
Перець нарізати соломкою.
Потім додати перець болгарський. Потім нарізані маслини і цибулю смажену, ковбасу і залишаємо "дійти".
Викладаємо цю масу в посудину для запікання.
Зверху посипаємо нарізаним або натертим плавленим сирком.
Заливаємо вершками, солимо, перчимо.
І ставимо в розігріту до 200°С духовку на 15-20 хвилин.
Доки печеться, натираємо сир на тeртку. Через 15 -20 хвилин виймаємо жульєн і посипаємо його тeртим сиром і знову в духовку на 15 хвилин.
Доки допікається нарізаємо дрібно зелень.
Виймаємо через 15 хвилин.
Посипаємо нарізаною зеленню.
Воздушный торт с малиной: рецепты торт киевский.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter