Мега-жульєн
- Печериці
- Цибуля ріпчаста
- Перець болгарський
- Сир плавлений
- Сир м´який
- Вершки
- Оливки
- Зелень
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Масло вершкове
Перець нарізати соломкою.
Цибулю обсмажити.
Перекласти в миску або на тарілку, а в цій олії обсмажити гриби так, щоб википіла вся вода.
Потім додати перець болгарський.
Потім нарізані оливки і цибулю смажену, залишити "дійти".
Викласти цю масу в лоток або сковороду (для запікання).
Нарізати плавлений сирок, залити вершками і перемішати.
Поставити в розігріту духовку (градусів 200), на 15-20 хвилин.
Натерти сир на тeртці.
Через 15-20 хвилин вийняти жульєн і посипати його тeртим сиром і знову в духовку на 15 хвилин.
Нарізати дрібно зелень.
Потім дістати і посипати нарізаною зеленню.
Проблеме с печенью не бывать - печеня в горщиках.
Здоровые рационы на каждый день: самые вкусные мясные салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкие пластиковые окна. Немецкий производитель
Кулинарный сайт высоцкойКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter