Медово-пряна курка у сидрі
- Курка (стегно) 6 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Цибуля ріпчаста (червона) 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сидр (яблучний сік + біле сухе вино) 150 мл
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Гірчиця (не гостра) 1 ч.л.
- Гірчиця зерниста 1 ч.л.
- Насіння фенхелю 0.5 ч.л.
- Трава пряна (базилік, кмин, орегано) 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Мед 1 ч.л.
- Сік лимонний 1 ч.л.
- Сіль
- Зелень свіжа
Змішати спеції: рослинна олія, мед, гірчиця, сіль, трави, фенхель, перець і сік лимона.
Намазати курячі стегенця та залишити маринуватися на 20 хвилин.
Яблука (кисло-солодкі) порізати шматочками і укласти на дно вогнетривкої форми. Зверху розмістити порізану цибулю і часник. Трохи посолити. Стегенця помістити у форму на яблука.
Залити сидром (яблучний сік + біле сухе вино).
Відправити у духовку до рум'яності, приблизно 30-40 хвилин.
Кухонные Принадлежности: десерты без выпечки рецепты с фото.
http://recepti.biz.ua новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи
Кулинарные сайтыНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления
Кулинарный сайт анастасии скрипкинойКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Салат морепродуктов рецептРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter