"Медові реберця"

ДРУГІ СТРАВИ
591 "Медові реберця"
Фото -
інгредієнти:
  • Реберця свинячі 600 г
  • Мед 2 ст.л.
  • Кетчуп 5 ст.л.
  • Лимон 0.25 шт.
  • Перець солодкий (гіркий)
  • Салат (зелень)

Маринад. 2 столові ложки меду трохи розтопити.

В окремій посудині 5 ст. л. томатного кетчупу змішати з медом, додати сік 1/4 лимона, 1 чайну ложку гранатового соусу, гострий або солодкий перець (мелений). Усе змішати.

фото Нарізати м'ясні реберця.

Замаринувати м’ясо на 15 хвилин. Розігріти духовку.

Поставити запікати реберця у духовку (краще на решітці) на 20-25 хвилин при 190-200°С.

Вийняти готові медові реберця. Подати із гарніром або салатом та зеленню.

recepti.biz як варити уху

Вкусные рецепты - рецепти з фото. Вкусное дело.

Лучший осенний рецепт от Юлии ВысоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Салаты из яблокСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter