"Медові реберця"
641
інгредієнти:
- Реберця свинячі 600 г
- Мед 2 ст.л.
- Кетчуп 5 ст.л.
- Лимон 0.25 шт.
- Перець солодкий (гіркий)
- Салат (зелень)
Маринад. 2 столові ложки меду трохи розтопити.
В окремій посудині 5 ст. л. томатного кетчупу змішати з медом, додати сік 1/4 лимона, 1 чайну ложку гранатового соусу, гострий або солодкий перець (мелений). Усе змішати.
Нарізати м'ясні реберця.
Замаринувати м’ясо на 15 хвилин. Розігріти духовку.
Поставити запікати реберця у духовку (краще на решітці) на 20-25 хвилин при 190-200°С.
Вийняти готові медові реберця. Подати із гарніром або салатом та зеленню.
recepti.biz як варити уху
Вкусные рецепты - рецепти з фото. Вкусное дело.
Лучший осенний рецепт от Юлии ВысоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Салаты из яблокСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі