Медові антрекоти
- Антрекот (биток із ребром) 6 шт.
- Мед 4 ст.л.
- Соєвий соус 5 ст.л.
- Орегано
- Сіль
- Перець чорний
- Масло вершкове 25 г
- Часник 5 зуб.
Антрекоти розрізати на порції.
Натерти орегано, перцем і сіллю.
Часник очистити і розрізати на смужки. Нашпигувати. Покласти м’ясо у ємність і поставити маринуватися у холодильник на пару годин.
Мариноване м'ясо обсмажити до золотавої скоринки.
Приготувати соус: мед і соєвий соус.
У пательні розтопити вершкове масло і проварити соус, постійно помішуючи. Коли почне підніматися шапочка із бульбашок - зняти. Соус готовий.
"Позолочене" м’ясо укласти на деко і полити соусом.
Смажити у духовці до готовності. Періодично перевертати, щоб просочувалася соусом.
Подавати із рисом.
Рецепты блюд из рыбыСтатьи о рыбах. Рецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: авокадо салат рецепт. Салаты с авокадо.
Рецепты Для Мультиварки: французская кухня рецепты. Невероятно вкусные рецепты блюд.
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter