Медова курочка з фенхелем і овочами, приправлена кунжутом

ДРУГІ СТРАВИ
692 Медова курочка з фенхелем і овочами, приправлена кунжутом
Фото - Медова курочка з фенхелем і овочами, приправлена кунжутом
інгредієнти:
  • Філе куряче 300 г
  • Фенхель 2 шт.
  • Морква 0.5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Кунжут (чорний і білий) 15 г
  • Мед 1 ст.л.
  • Сіль
  • Паприка солодка мелена 5 г
  • Часник 2 зуб.
  • Олія 15 мл

Фенхель помити, розрізати на частини, викласти на сковорідку.

 

Додати олію, обсмажити фенхель до золотистої скоринки.

Моркву нарізати півкільцями, цибулю і куряче філе нарізати невеликими шматками, додати до фенхелю. Додати трохи води, тушкувати на середньому вогні до готовності курки.

Коли курочка приготується, додати кунжут, нарізаний часточками часник, мед і сіль.

Готову страву викласти на тарілку, посипати сухою паприкою і сухою зеленню.

 

Производство Черной Икры: холодные закуски с красной икрой.

recepti.biz Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты Рождества

Тыква Горлянка бронза: пирог из тыквы. Тыква купить почтой.

Легкие блюда на ужин без мясаМеждународная ассоциация легкой атлетики. Федерация легкой атлетики

www.recepti.biz.uaТексты статей об изучении Польского языка. Польское турагентство

Украинская кухня книга читатьМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только

Рецепты грузинской кухни: чанахи рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter