Медова курочка
- Гомілка куряча 6 шт.
- Морква 1 шт.
- Яблуко (кисло-солодкі сорти) 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Мед 0.25 скл.
- Сік апельсина 0.5 шт.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
У великій каструлі або сковороді нагріти олію і обсмажити курячі гомілки на сильному вогні з обох сторін (доки не зарум'яняться як слід).
Цибулю порізати кільцями.
Курку посолити, поперчити, додати нарізану кільцями цибулю, зменшити вогонь і готувати ще 10 хвилин.
Нагріти духовку до 190 градусів. Мед, 2 ст. л. олії і сіль перемішати в однорідну суміш.
Нарізати яблука скибочками, моркву кружечками.
Яблука і моркву додати у медову суміш і все перемішати.
Перекласти на деко або в жаростійку форму, вийняти ніжки зі сковороди, укласти поверх моркви та яблук, скропити апельсиновим соком і запікати в духовці приблизно 35 хвилин.
На гарнір дуже добре підійде рис.
Первые блюда рецепт с фотоРецепты русской кухни М Сырникова
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты индийской кухни. Итальянская коллекция.
Диета: рецепты для похудения - рецепты с филе курицы с фото. Апельсиновый салат с Курицей.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter