Медова курочка
- Гомілка куряча 6 шт.
 - Морква 1 шт.
 - Яблуко (кисло-солодкі сорти) 1 шт.
 - Цибуля 1 шт.
 - Мед 0.25 скл.
 - Сік апельсина 0.5 шт.
 - Сіль
 - Перець
 - Олія рослинна
 
 У великій каструлі або сковороді нагріти олію і обсмажити курячі гомілки на сильному вогні з обох сторін (доки не зарум'яняться як слід).
 Цибулю порізати кільцями.
 Курку посолити, поперчити, додати нарізану кільцями цибулю, зменшити вогонь і готувати ще 10 хвилин.
 Нагріти духовку до 190 градусів. Мед, 2 ст. л. олії і сіль перемішати в однорідну суміш.
 Нарізати яблука скибочками, моркву кружечками.
 Яблука і моркву додати у медову суміш і все перемішати.
 Перекласти на деко або в жаростійку форму, вийняти ніжки зі сковороди, укласти поверх моркви та яблук, скропити апельсиновим соком і запікати в духовці приблизно 35 хвилин.
 На гарнір дуже добре підійде рис.
![]()
Первые блюда рецепт с фотоРецепты русской кухни М Сырникова
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты индийской кухни. Итальянская коллекция.
Диета: рецепты для похудения - рецепты с филе курицы с фото. Апельсиновый салат с Курицей.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter