Медова курка
- Курка 1 шт.
- Мед 4 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Ром (темний) 3 ст.л.
- Часник 6 зуб.
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Імбир (мелений) 1 ч.л.
- Базилік (сушений) 1 ч.л.
- Паприка (мелена рожева) 1 ч.л.
- Сіль 1 ст.л.
Соус. У мед покласти гірчицю і влити темний ром.
До отриманої суміші додати соєвий соус, оливкову олію і натертий на дрібній тертці часник.
Висипати в соус імбир, паприку, базилік і сіль.
Все ретельно перемішати.
Курку промити, за необхідності очистити від нутрощів і зовнішність, викласти у глибокий вогнетривкий лоток і полити з усіх сторін приготовленим соусом.
Розігріти духовку до 200 градусів і відправити тушку.
Через півгодини зменшити температуру приблизно до 120°С і залишити ще на стільки ж.
Готову птицю викласти на тарілку і доповнити гарніром.
Польская выпечка дрожжевая рецепты
Домашний хлеб - выпечка домашнего хлеба рецепты. Как испечь дома хлеб на закваске.
Кулинарные рецепты c фотографиямиКулинарная книга. Рецепты всевозможных диет
www.recepti.biz.ua салат мимоза сыр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter