Медова качка із яблуками, журавлиною і чорносливом
- Качка 2 кг
- Яблуко (кисло-солодке) 1 кг
- Журавлина 40 г
- Чорнослив (без кісточок) 100 г
- Мед (рідкий) 50 г
- Спеції (сіль, перець)
Вимити качку, обсушити серветкою і натерти сіллю з перцем зсередини і зовні. Залишити на півгодини просочуватися качку.
Начинка.
Замочити у гарячій воді чорнослив, очистити 2 яблука і нарізати кубиками, розморозити журавлину.
Змішати журавлину із 2 ст. л. меду. Добре розітерти.
Додати у журавлину розмочений чорнослив і яблука. Все добре перемішати.
Акуратно наповнити качку начинкою.
Зашити нитками, щоб не витік сік. Змастити усю качку медом.
Решту яблук розрізати навпіл і покласти навколо качки.
Накрити фольгою або пергаментним папером, щоб не пригоріла.
Поставити у попередньо нагріту до 200 градусів духовку на годину. Потім зменшити температуру до 170 градусів і перевернути качку.
Коли буде накопичуватися жир, зливати як можна частіше.
Через 15 хвилин перевернути качку назад і зняти фольгу.
Додати температуру до 210 градусів. Тушкувати ще хвилин 15-20.
Салати з опенькамисалати з опеньками
Праздничные рецепты: рецепт сирника з маком.
Кондитерские формы - кекс з яблуками рецепт. Простые рецепты блюд.
Простые рецепты: рождественская выпечка рецепты.
Едим как дома сумыедим как дома сумы
рецепты старой французской кухни
Заправки для Рыбных салатов из оливкового масла. Салат Рыбный с кукурузой.
Салаты рецепты цезарь с Курицей. Теплый салат из копченой Курицы с маринованными опятами.
Ленивый пирог из тыквы. Пирог из тыквы и фундука.
ЗдесьОдноразовая посуда, украшения для баров и ресторанов и др
ЗдесьНовости легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики
Рецепт торта медовикаКулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua домашний торт медовик способ приготовления
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter