Медальйони зі свинячих ніжок
- Ніжки свинячі 4 шт.
- Сіль, перець чорний
- Борошно пшеничне 0.75 скл.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сухарі панірувальні (із батона) 1 скл.
- Олія оливкова 4 ст.л.
Свинячі ніжки підготувати до варіння: запалити волоски на вогні, помити їх гарячою водою, пошкребти і очистити.
Варити приблизно 3 години. При варінні додати у каструлю: цілі - моркву і цибулину, пов'язаний ниткою пучок петрушки.
Вийняти зварені ніжки (кісточки повинні щe не випадати, але вже відокремлюватися). Дати трохи охолонути і звільнити від кісток.
Кожну з ніжок (без кісток) розділити на 3-4 частини і сформувати із них медальйони (як оладки), які посипати сіллю і перцем.
Медальйони умочити послідовно: у борошно, яйце і сухарі. Обсмажити з двох боків на добре розігрітій сковорідці з оливковою олією.
Конфеты карамель цена за 1 кгКонфеты с доставкой до двери. Доступные цены. Покупайте Онлайн
Рецепты с малиной - рождественские блюда рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты выпечки на любой вкус: торты без выпечки. Купить кондитерку.
Рецепты праздничных закусок с фото пошаговоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter