Медальйони зі свинячих ніжок

ДРУГІ СТРАВИ
669 Медальйони зі свинячих ніжок
Фото - Медальйони зі свинячих ніжок
інгредієнти:
  • Ніжки свинячі 4 шт.
  • Сіль, перець чорний
  • Борошно пшеничне 0.75 скл.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сухарі панірувальні (із батона) 1 скл.
  • Олія оливкова 4 ст.л.

Свинячі ніжки підготувати до варіння: запалити волоски на вогні, помити їх гарячою водою, пошкребти і очистити.

 

Варити приблизно 3 години. При варінні додати у каструлю: цілі - моркву і цибулину, пов'язаний ниткою пучок петрушки.

Вийняти зварені ніжки (кісточки повинні щe не випадати, але вже відокремлюватися). Дати трохи охолонути і звільнити від кісток. 

Кожну з ніжок (без кісток) розділити на 3-4 частини і сформувати із них медальйони (як оладки), які посипати сіллю і перцем.

 

Медальйони умочити послідовно: у борошно, яйце і сухарі. Обсмажити з двох боків на добре розігрітій сковорідці з оливковою олією. 

 

 

Конфеты карамель цена за 1 кгКонфеты с доставкой до двери. Доступные цены. Покупайте Онлайн

Рецепты с малиной - рождественские блюда рецепты. Осетинские пироги на заказ.

Рецепты выпечки на любой вкус: торты без выпечки. Купить кондитерку.

Рецепты праздничных закусок с фото пошаговоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter