Медальйони зі свинини під хрусткою "шапочкою"

ДРУГІ СТРАВИ
932 Медальйони зі свинини під хрусткою "шапочкою"
Фото - Медальйони зі свинини під хрусткою
інгредієнти:
  • Філе свиняче 600 г
  • Сухарі панірувальні 2 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Цедра лимона (лайм) 1 ст.л.
  • Яйце 1 шт.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Петрушка

Медальйони зі свинини подхрустящей Свиняче філе нарізати товстими шматочками і пов'язати кулінарною або звичайною ниткою, складеною у декілька шарів, надаючи медальйонам круглу форму.

Медальйони зі свинини подхрустящей Обсмажити на олії по 3 хвилини з обох сторін, посолити, поперчити і викласти у жаростійку форму.

фото Медальйони зі свинини подхрустящей Змішати панірувальні сухарі, яйце і цедру лимона (лайм).

Додати пару гілочок рубаної петрушки.

Викласти суміш на медальйони і запікати у духовці при функції "гриль" або на максимумі 5-8 хвилин (до рум'яності "шапочки").

Медальйони зі свинини подхрустящей Подавати із овочами, відвареними макаронами, картопляним пюре або тушкованими овочами.

Рецепты рождественской выпечкиКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Куриный рулет с омлетом www.recepti.biz.ua

Конфеты Jelly Belly - конфеты ирис в домашних условиях. Купить Конфеты.

Рецепты индийской кухниВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Пасхальные рецепты: рецепт пасхи. Главные пасхальные рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter