Медальйони зі свинини під хрусткою "шапочкою"
- Філе свиняче 600 г
- Сухарі панірувальні 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Цедра лимона (лайм) 1 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Петрушка
Свиняче філе нарізати товстими шматочками і пов'язати кулінарною або звичайною ниткою, складеною у декілька шарів, надаючи медальйонам круглу форму.
Обсмажити на олії по 3 хвилини з обох сторін, посолити, поперчити і викласти у жаростійку форму.
Змішати панірувальні сухарі, яйце і цедру лимона (лайм).
Додати пару гілочок рубаної петрушки.
Викласти суміш на медальйони і запікати у духовці при функції "гриль" або на максимумі 5-8 хвилин (до рум'яності "шапочки").
Подавати із овочами, відвареними макаронами, картопляним пюре або тушкованими овочами.
Рецепты рождественской выпечкиКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Куриный рулет с омлетом www.recepti.biz.ua
Конфеты Jelly Belly - конфеты ирис в домашних условиях. Купить Конфеты.
Рецепты индийской кухниВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Пасхальные рецепты: рецепт пасхи. Главные пасхальные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter