Медальйони зі свинини із соусом із порею і чорносливу

ДРУГІ СТРАВИ
819 Медальйони зі свинини із соусом із порею і чорносливу
Фото - Медальйони зі свинини із соусом із порею і чорносливу
інгредієнти:
  • Свинина (філе) 800 г
  • Чорнослив (без кісточок) 50 г
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Сметана 2 ст.л.
  • Сіль
  • Цукор
  • Лист лавровий 1 шт.
  • Гірчиця (польська і французька) 4 ч.л.
  • Олія оливкова 4 ч.л.
  • Мед 2 ч.л.
  • Сік лимонний 1 ч.л.
  • Соєвий соус 0.5 ч.л.
  • Спеції (перець чорний, паприка мелена, перець червоний гострий, перець білий, запашний перець, майоран, коріандр мелений)
  • Олія рослинна
  • Вода

Медальйони зі свинини з соусом з лука-порею і чорносливу інгредієнти

Медальйони зі свинини з соусом з лука-порею і чорносливу Приготувати суміш спецій: перець чорний, паприка мелена, перець червоний гострий, перець білий, запашний перець, майоран, коріандр мелений - по 1 ч. л.

М'ясо розрізати на медальйони, але не до кінця. Змастити сумішшю спецій.

Медальйони зі свинини з соусом з лука-порею і чорносливу Свинина Приготувати маринад: змішати обидві гірчиці, мед, сік лимона, оливкову олію і соєвий соус.

Медальйони зі свинини з соусом з лука-порею і чорносливу Чорнослив Залити на філе свинини і залишити на добу в холодильнику маринуватися.

Медальйони зі свинини з соусом з лука-порею і чорносливу Лук-порей Приготувати соус. Нарізати кільцями цибулю порей, чорнослив без кісточок замочити на кілька хвилин.

Медальйони зі свинини з соусом з лука-порею і чорносливу Сметана Сковороду із товстим дном змастити олією і обсмажити цибулю, додати цукор і сіль, коли цибуля злегка обсмажиться, додати сметану, в яку додати пару крапель соєвого соусу з оцтом.

Медальйони зі свинини з соусом з лука-порею і чорносливу Сіль Нарізати чорнослив смужками.

Медальйони зі свинини з соусом з лука-порею і чорносливу Цукор Додати в обсмажену цибулю, влити трохи води і покласти лавровий листок, закрити кришкою та тушкувати хвилин 7-10 на маленькому вогні.

Медальйони зі свинини з соусом з лука-порею і чорносливу Лавровий лист Покласти у рукав для запікання і поставити в електрогриль на 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Медальйони зі свинини з соусом з лука-порею і чорносливу Гірчиця Дістати готове філе.

Медальйони зі свинини з соусом з лука-порею і чорносливу Олія оливкова Розрізати на порції, полити соусом.

Рецепты Приготовления - салат сонечко рецепт.

Купить кондитерку - пирог в разъемной форме. Кухонные Принадлежности.

Мультиварка Philips - рецепты в пост. Вкусные постные блюда.

Рецепты салатов на любой вкус - салат белочка рецепт.

А каков Ваш характер - рецепты бездрожжевого теста для хлеба. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Coca-Cola Journey: Еда: рецепты вкусных салатов. Кулинарные рецепты от Tramontina.

recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter