Медальйони зі свинини із соусом із червоного перцю

ДРУГІ СТРАВИ
1613 Медальйони зі свинини із соусом із червоного перцю
Фото - Медальйони зі свинини із соусом із червоного перцю
інгредієнти:
  • Свинина (вирізка) 500 г
  • Бeкон 70 г
  • Вершки (20%) 50 мл
  • Перець солодкий червоний 3 шт.
  • Перець чорний (мелений)
  • Перець кайєнський
  • Сіль
  • Олія рослинна

Свинину вимити, обсушити, нарізати на шматочки довжиною по 4-5 см, поставити на зріз і злегка відбити, надаючи форму медальйонів.

Медальйони зі свинини з соусом з червоного перцю М'ясо обгорнути смужкою бекону і перев'язати шпагатом або скріпити зубочистками. Розігріти олію і обсмажити медальйони із двох боків до золотистої скоринки.

фото Медальйони зі свинини з соусом з червоного перцю Додати сіль, чорний перець, загорнути кожен медальйон у фольгу.

Медальйони зі свинини з соусом з червоного перцю Свинина Запікати у духовці при температурі 200 градусів 10 хвилин.

Потім фольгу відкрити і підрум'янювати м'ясо ще 2-3 хвилини.

Медальйони зі свинини з соусом з червоного перцю Бeкон

Для соусу: червоний перець вимити, очистити від насіння і перегородок, нарізати невеликими квадратами. Половину перцю залити невеликою кількістю води і варити 20 хвилин на плиті.

Відварений перець подрібнити у блендері, додати вершки, кайєнський перець, сіль і довести до кипіння.

Залишений перець обсмажити в рослинній олії, влити перцеве пюре, довести до кипіння.

На гарнір - відварена зелена квасоля.

Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты новинки рецепты. Как приготовить летний салат.

Рецепт торт Киевский. Кулинарные рецепты торт Киевский.

Кулинарные рецепты от Tramontina: кексы и маффины рецепты с фото. Мультиварка Philips.

Кулинарные рецепты с фотографиями. тортыРецепты всевозможных диет. Кулинарная энциклопедия