Медальйони зі свинини із соусом із червоного перцю
- Свинина (вирізка) 500 г
- Бeкон 70 г
- Вершки (20%) 50 мл
- Перець солодкий червоний 3 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Перець кайєнський
- Сіль
- Олія рослинна
Свинину вимити, обсушити, нарізати на шматочки довжиною по 4-5 см, поставити на зріз і злегка відбити, надаючи форму медальйонів.
М'ясо обгорнути смужкою бекону і перев'язати шпагатом або скріпити зубочистками. Розігріти олію і обсмажити медальйони із двох боків до золотистої скоринки.
Додати сіль, чорний перець, загорнути кожен медальйон у фольгу.
Запікати у духовці при температурі 200 градусів 10 хвилин.
Потім фольгу відкрити і підрум'янювати м'ясо ще 2-3 хвилини.
Для соусу: червоний перець вимити, очистити від насіння і перегородок, нарізати невеликими квадратами. Половину перцю залити невеликою кількістю води і варити 20 хвилин на плиті.
Відварений перець подрібнити у блендері, додати вершки, кайєнський перець, сіль і довести до кипіння.
Залишений перець обсмажити в рослинній олії, влити перцеве пюре, довести до кипіння.
На гарнір - відварена зелена квасоля.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты новинки рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепт торт Киевский. Кулинарные рецепты торт Киевский.
Кулинарные рецепты от Tramontina: кексы и маффины рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Кулинарные рецепты с фотографиями. тортыРецепты всевозможных диет. Кулинарная энциклопедия
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter