Медальйони з кабачків
843
інгредієнти:
- Кабачок 2 шт.
- Фарш м´ясний 200 г
- Печериці 5 шт.
- Яйце 3 шт.
- Борошно
- Сіль
- Перець чорний
Кабачки помити, обрізати кінчики. Нарізати, як можна тонше кільцями.
Гриби почистити і порізати пластинами.
Фарш посолити, поперчити.
На одне кільце кабачка покласти трохи фаршу і пластинку гриба.
Накрити другим кільцем.
Яйця збити, додати сіль і перець.
Медальйончик обваляти в борошні, потім в яйцях і смажити на олії з обох сторін.
Осетинские пироги Три Пирога: песочный пирог с яблоками. Мультиварки для выпечки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі