Медальйони з кабачків
- Кабачок (молодий)
- Помідор
- Яйце
- Морква
- Перець болгарський
- Ковбаса 300 г
- Сіль
- Сухарі панірувальні
- Цибуля зелена
- Петрушка (зелень)
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Кабачок нарізати кружечками товщиною 1,5 см. Очистити всі кружечки від шкірки і вирізати нутрощі, так, щоб вийшли кільця.
Збити яйця в піалі, посолити і поперчити.
В іншу піалу насипати панірувальних сухарів. Кожне кільце спочатку занурити в яйця, потім обваляти в сухарях з усіх боків і обсмажувати в олії до напівготовності.
Фарш.
Ковбасу, моркву, перець нарізати дрібними смужками.
Цибулю і помідори дрібно порубати. Всі інгредієнти змішати і обсмажити в олії.
Коли кільця стануть напівм'якими, не знімаючи з вогню, в кожне кільце влити приблизно 1 ст. л. збитих яєць, що залишилися. Коли яйця засмажаться, вони стануть дном кілець.
Потім у кожне кільце покласти фарш з гіркою і посипати зверху рубаною зеленню і зелeною цибулею.
новогодние рецепты праздничного стола
ТутБиографии французских художников и их картины
Рецепт приготовление поп корна в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Кулинарные рецепты от Tramontina: приготовление канапе.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter