Медальйони під соусом із червоної смородини із хрусткою картоплею

ДРУГІ СТРАВИ
1464 Медальйони під соусом із червоної смородини із хрусткою картоплею
Фото - Медальйони під соусом із червоної смородини із хрусткою картоплею
інгредієнти:
  • М´ясо (свинячі стейки) 400 г
  • Смородина червона 250 г
  • Імбир (корінь)
  • Соєвий соус 4 ст.л.
  • Вода мінеральна з газом 4 ст.л.
  • Вино червоне 150 мл
  • Цукор 2 ч.л.
  • Цедра лимона 1 шт.
  • Борошно 1 ч.л.
  • Картопля молода 5 шт.
  • Паприка 2 ч.л.
  • Сіль (морська) 0.33 ч.л.
  • Перець чорний (мелений)

Медальйони під соусом з червоної смородини з хрусткою картоплею інгредієнти Маринад. Розім'яти 70 г ягід червоної смородини, додати натертий на дрібній тертці корінь імбиру (2 см), трохи меленого чорного перцю, по 4 столові ложки мінеральної води і соєвого соусу. Все добре перемішати.

Медальйони під соусом з червоної смородини з хрусткою картоплею М'ясо, порізане порційними шматками, укласти у ємність одним шаром і залити маринадом. Промаринувати 30-50 хвилин.

фото Медальйони під соусом з червоної смородини з хрусткою картоплею Картоплю вимити і висушити, чистити не треба. Розрізати кожну картоплину на 4 частини, щоб вийшли довгасті сегменти.

Медальйони під соусом з червоної смородини з хрусткою картоплею Змішати паприку і морську сіль, пересипати суміш у поліетиленовий пакет і туди ж покласти шматки картоплі. Гарно перетрусити картоплю у пакеті, щоб обваляти у суміші шматочки.

Медальйони під соусом з червоної смородини з хрусткою картоплею Викласти картоплю на деко і помістити у духовку. Картопля повинна придбати підсмажену скоринку.

Медальйони під соусом з червоної смородини з хрусткою картоплею Приготувати смородиновий соус.

Решту смородини (180 г) розім'яти. Помістити у глибокий сотейник, додавши цедру 1 лимона і червоне вино. Додати маринад, у якому маринувалося м'ясо. Поставити на маленький вогонь і довести до кипіння.

Медальйони під соусом з червоної смородини з хрусткою картоплею Медальйони очистити від ягід із маринаду і обсмажити із двох боків до готовності.

Медальйони під соусом з червоної смородини з хрусткою картоплею Процідити соус через сито, ягідну м'якоть злегка протерти через сито, щоб соус був густішим.

Медальйони під соусом з червоної смородини з хрусткою картоплею Поставити проціджений соус на вогонь, додати цукор (2 чайних ложки), трохи уварити. Коли соус трохи увариться, обережно ввести чайну ложку борошна і добре перемішати, прогріти ще пару хвилин і зняти з вогню.

Медальйони під соусом з червоної смородини з хрусткою картоплею Викласти на тарілку свинячі медальйони, полити гарячим смородиновим соусом. Навколо розкласти часточки картоплі. Прикрасити гілочками свіжої смородини.

Медальйони під соусом з червоної смородини з хрусткою картоплею

 

Карамель конфеты шоколад mp3. Карамель конфета цена.

recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Фетучини в домашних условиях - песочный пирог с яблоками.

Как приготовить вкусный шашлык - праздничные первые блюда. Натуральный рецепт от насморка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter