Медальйони із желейно-овочевим гарніром
- Яловичина (вирізка) 400 г
- Помідор 2 шт.
- Селера черешкова (корінь) 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Базилік (гілочка) 2 шт.
- Перець солодкий жовтий 7 шт.
- Желатин 25 г
- Олія рослинна 70 г
- Сіль
- Цукор
- Перець чорний (мелений)
Приготувати желе. Перець вимити, розрізати навпіл, видалити серцевину і зрізати білі волокна. Викласти плоди на плоску тарілку, обшпарити окропом і дати постояти 5 хв. Потім зняти шкірку. Перекласти перець у сотейник, налити трохи води і готувати на середньому вогні до розм'якшення 7 хв. Відкинути на дуршлак.
Подрібнити перець у блендері, потім протерти через дрібне сито.
Желатин замочити у теплій кип'яченій воді, віджати. У пюре з перцю додати сіль, цукор і набряклий желатин. Перемішати, залити у форму або кілька однакових формочок і прибрати в холодильник на 3 год.
Приготувати Конкасе. Помідори вимити, зробити зверху хрестоподібний надріз. Обдати окропом і зняти шкірку. Розрізати кожен плід на 4 частини і видалити насіння. М'якоть нарізати дрібними кубиками. Селеру вимити й нарізати такими ж кубиками. Часник очистити і подрібнити. Змішати у мисці помідори, селеру і часник з 1 ст. л. олії. Посолити, поперчити.
М'ясо вимити, обсушити і нарізати невеликими медальйонами. Накрити харчовою плівкою і відбити кожен медальйон до товщини 2-3 мм, натерти сіллю і перцем.
У сковороді розігріти олію. Обсмажувати медальйони до легкої рум'яної скориночки по 4 хв з кожного боку. Промокнути паперовими серветками, щоб прибрати надлишки олії.
Викласти м'ясо на тарілку, прикрасити овочевим Конкасе і желе з жовтого перцю.
Рецепт похудения в одной капсуле: салат сонечко рецепт.
www.recepti.biz.ua легкие блюда из овощей
Парфюм и косметика в Duty Free - крем с манкой для торта. Оригинальные Кремы.
Крабовый Салат. Рецепты: салат з свинячим язиком.
http://recepti.biz.uaСовременное искусство. Национальный сервер современной прозы
Салаты рецепты с фото на день рождения. Салаты рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter