Медальйони із телятини
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці 250 г
- Телятина (медальйони) 4 шт.
- Локшина 150 г
- Сіль
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Перець чорний мелений
- Чебрець 1 ч.л.
- Оцет 4 ст.л.
- Бульйон 250 мл
- Вершки 100 мл
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Рукола 10 г
Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками. Печериці протерти вологою серветкою, якщо треба, очистити і розрізати навпіл. М'ясо, промокнувши рушником, обв'язати кулінарною ниткою, щоб надати круглу форму. Широку локшину відварити у киплячій підсоленій воді.
В олії обсмажити м'ясо по 2 хв з кожної сторони. Посолити і поперчити, викласти зі сковороди і поставити у тeпле місце. Печериці, помішуючи обсмажити в жирі від смаження. Додати цибулю і чебрець, злегка протушкувати. Гриби посолити, поперчити та збризнути оцтом бальзамічним. Влити бульйон і вершки. Помішуючи, довести до кипіння і загустити.
Рукколу вимити, струснути краплі води. Локшину відкинути на дуршлак і обдати холодною водою. Перемішати з руколою. Розкласти по тарілках разом із медальйонами із телятини і соусом. Прикрасити чебрецем і рожевим перцем.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарные рецепты. Программа Кулинарный блокнот
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter