Медальйони із телятини

ДРУГІ СТРАВИ
1481 Медальйони із телятини
Фото - Медальйони із телятини
інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Печериці 250 г
  • Телятина (медальйони) 4 шт.
  • Локшина 150 г
  • Сіль
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Перець чорний мелений
  • Чебрець 1 ч.л.
  • Оцет 4 ст.л.
  • Бульйон 250 мл
  • Вершки 100 мл
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Рукола 10 г

Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками. Печериці протерти вологою серветкою, якщо треба, очистити і розрізати навпіл. М'ясо, промокнувши рушником, обв'язати кулінарною ниткою, щоб надати круглу форму. Широку локшину відварити у киплячій підсоленій воді.

В олії обсмажити м'ясо по 2 хв з кожної сторони. Посолити і поперчити, викласти зі сковороди і поставити у тeпле місце. Печериці, помішуючи обсмажити в жирі від смаження. Додати цибулю і чебрець, злегка протушкувати. Гриби посолити, поперчити та збризнути оцтом бальзамічним. Влити бульйон і вершки. Помішуючи, довести до кипіння і загустити.

Рукколу вимити, струснути краплі води. Локшину відкинути на дуршлак і обдати холодною водою. Перемішати з руколою. Розкласти по тарілках разом із медальйонами із телятини і соусом. Прикрасити чебрецем і рожевим перцем.

ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарные рецепты. Программа Кулинарный блокнот

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter