Медальйони із соусом із білих грибів
- Яловичина (вирізка) 200 г
- Вершки (33%) 100 мл
- Гриби білі 50 г
- Коньяк 30 мл
- Соус Деміглас 20 мл
- Бекон (с/к) 45 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо обробити, нарізати на 3 медальйона. Білі гриби нарізати кубиком.
Яловичину обмотати беконом.
М'ясо обсмажити на грилі 5 хвилин з одного боку.
Обсмажити м'ясо з іншого боку теж 5 хвилин, посолити, поперчити.
Соус. На сковорідку налити оливкову олію, покласти білі гриби і обсмажити 3-4 хвилини.
Погасити білі гриби коньяком. Випарити його.
Додати у сковорідку соус "Деміглас", пропарити 1 хвилину.
Налити у соус вершки і проварити 3 хвилини, посолити і поперчити.
Соус готовий.
М'ясо викласти на тарілку, навколо полити соусом, декорувати страву петрушкою, маслинами, помідорами черрі.
Дешевые рецепты первых и вторых блюд. Рецепты первых блюд с фото.
http://recepti.biz.uaсалати з опеньками
Рецепты греческой кухни с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт домашнего печенья на смальцеКулинарные рецепты
Каллы из мастики на проволокекаллы из мастики
Майонез щедро провансальПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter