Медальйони із курячої грудки із апельсиновим соусом та кедровими горішками
- Філе куряче 1 шт.
- Вершки (10%) 200 мл
- Горіхи кедрові 50 г
- Мед 1 ч.л.
- Апельсин 2 шт.
- Сіль
- Імбир (мелений)
- Коріандр (сушений)
- Перець білий (мелений)
- Олія оливкова
Грудку нарізати невеликими медальйонами.
Посолити, додати спеції, вичавити сік одного апельсина.
Додати чайну ложку меду.
Залишити на півгодини.
За цей час обсмажити на сухій сковороді жменю кедрових горішків.
Через півгодини викласти м'ясо разом із маринадом на сковороду. Не додаючи олії, випарувати всю рідину.
Коли рідина випарується, додати олію і обсмажити до золотистої скоринки.
Додати вершки.
Вичавити сік другого апельсина.
Випарити зайву рідину, щоб соус загус. Подавати, поливши соусом, посипавши кедровими горішками. Подавати із овочевим салатом. Прикрасити апельсином і оливкою.
Торт вышиванка рецептТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
www.recepti.biz.uaКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт праздничных блюдБаза рецептов. Кулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter