Медальйони із філе індички
- Філе індички 500 г
- Маринад (часниковий) 1 упак.
- Оливки зелені без кісточок 150 г
- Сік апельсиновий 2 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Помідор 1 шт.
Філе індички вимити і тонко нарізати, приблизно 5х5 см, залити маринадом, накрити плівкою і залишити на 1 годину, періодично струшуючи. Приготувати тапенад: оливки подрібнити, додати сік, олію.
Обсмажити філе по 1,5 хв із кожної сторони, викласти на серветки. Нарізати тонко помідор. Кожен шматок індички змастити тапенадом і зверху покласти часточку помідора.
кулинарные рецепты первые блюда лук
Кулинарные сайтыКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Рецепты салатов из морепродуктов. Подкиньте рецепт салата с морепродуктами.
Салаты с фото и рецептамиКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
Рецепты с фото - салат черепаха рецепт с фото. Рецепт похудения в одной капсуле.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Немецкий маковый торт. Рецепты макового торта от юлии высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter