Меч-риба з "Тартар"
- Риба (стейки меч-риби) 4 шт.
- Масло вершкове 4 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Часник 1 зуб.
- Цибуля шалот 1 шт.
- Каперси 1 ст.л.
- Корнішон 1 ст.л.
- Петрушка 1 ст.л.
- Соус (Табаско)
Для олії "Тартар": розтерти 3 ст. л. масла з рубаним часником, цибулею, каперсами, корнішонами, петрушкою і табаско. Приправити сіллю і перцем.
Сформувати ковбаску, обгорнути пекарським папером і покласти в морозилку на 20 хвилин.
Розігріти гриль, розжарити на ньому маленький шампур або спицю і нанести за її допомогою сіточку з двох сторін стейка.
Приправити стейки сіллю і перцем. Змастити рибку з обох сторін розтопленим вершковим маслом і обсмажити на грилі з двох сторін по 5 хвилин, періодично змащуючи маслом.
Перекласти стейки на тарілки, викласти зверху кружечок замороженого масла і подавати з салатом або картоплею.
Купить кефир, цены - рецепты пончиков на кефире.
Рецепты на праздничный стол: семга запеченная с картофелем в духовке. Рецепты Для Мультиварки.
Плов с бараниной рецепт приготовления. Фотографии приготовления плова.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты салатов из креветок с фото. Как приготовить летний салат.
ЗдесьТрадиционные и оригинальные рецепты грузинских блюд с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter