Масниця
- Курка 1 шт.
- Гриби свіжі 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Молоко 500 г
- Цукор-пісок 1 ч.л.
- Борошно пшеничне 1 скл.
Зняти шкіру з курки.
З отриманої "оголеної" курки зробити філе, відокремлюючи м'ясо від кісток.
Філе дрібно нарізати, обсмажити на сковорідці.
Гриби обсмажити з цибулею.
Із філе та грибів з цибулею зробити начинку - добре перемішати.
Із молока, яєць та борошна замісити тісто на млинці - випекти 8-10 млинців. Кожен млинець нафарширувати начинкою і згорнути трубочкою.
Готові трубочки укласти у курку, надаючи їй первісну форму (щоб було схоже на курку).
Знизу закріпити все зубочистками і покласти на деко зрізом униз. Змазати майонезом і у духовку.
Кулинарные рецепты от Tramontina - суп чанахи рецепт. Рецепты Для Мультиварки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: французские салаты рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов на любой вкус: салат черепаха с фото. Потрясающе вкусный салат.
Крем для торта для украшения из шприца видеоКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter