Масляна риба в апельсиновому соусі
- Філе риби 2 шт.
- Соус (кисло-солодкий) 1 ч.л.
- Карі 1 ч.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Кетчуп 1 ч.л.
- Зелень
- Сіль
- Олія рослинна
- Апельсин 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Водa 1 скл.
- Цукор
- Крохмаль
- Перець чорний
- Сметанa 2 ст.л.
Змішати кисло-солодкий соус, карі, гірчицю, томатний соус і суху зелень. Обмазати філе риби з усіх сторін. Залишити на 1-2 години (мінімум на 30 хв, але не більше 4 годин). У сковороду налити трохи рослинної олії, додати шматочок вершкового масла. Рибу посолити і викласти у сковороду. Обсмажити з двох сторін на середньому вогні до ніжної скоринки. Рибу витягти і покласти у тарілку.
Апельсиновий соус. Апельсин ножем очистити від шкірки і білої плівки. Розрізати навпіл. Одну частину нарізати шматочками. У сковороду, де смажилася риба, влити воду, вичавити сік із половини апельсина і лимона, додати цукор і довести до кипіння. Зменшити вогонь до нижче середнього. Додати сметану. Посолити і поперчити. Злегка загустити невеликою кількістю розведеного крохмалю. У соус покласти обсмажену рибу і під кришкою протушкувати. Хвилини за 3 до закінчення додати нарізаний апельсин.
Салат с грибами жареными вешенкамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina: кулинария пирог с капустой. Рецепты пирогов и пирожков.
recepti.biz Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter