Масляна риба в апельсиновому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1012 Масляна риба в апельсиновому соусі
Фото - Масляна риба в апельсиновому соусі
інгредієнти:
  • Філе риби 2 шт.
  • Соус (кисло-солодкий) 1 ч.л.
  • Карі 1 ч.л.
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Кетчуп 1 ч.л.
  • Зелень
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Апельсин 1 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Водa 1 скл.
  • Цукор
  • Крохмаль
  • Перець чорний
  • Сметанa 2 ст.л.

Змішати кисло-солодкий соус, карі, гірчицю, томатний соус і суху зелень. Обмазати філе риби з усіх сторін. Залишити на 1-2 години (мінімум на 30 хв, але не більше 4 годин). У сковороду налити трохи рослинної олії, додати шматочок вершкового масла. Рибу посолити і викласти у сковороду. Обсмажити з двох сторін на середньому вогні до ніжної скоринки. Рибу витягти і покласти у тарілку.

Апельсиновий соус. Апельсин ножем очистити від шкірки і білої плівки. Розрізати навпіл. Одну частину нарізати шматочками. У сковороду, де смажилася риба, влити воду, вичавити сік із половини апельсина і лимона, додати цукор і довести до кипіння. Зменшити вогонь до нижче середнього. Додати сметану. Посолити і поперчити. Злегка загустити невеликою кількістю розведеного крохмалю. У соус покласти обсмажену рибу і під кришкою протушкувати. Хвилини за 3 до закінчення додати нарізаний апельсин.

 

Салат с грибами жареными вешенкамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Кулинарные рецепты от Tramontina: кулинария пирог с капустой. Рецепты пирогов и пирожков.

recepti.biz Изготовление тортов на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter