Маринований стейк
679
інгредієнти:
- Яловичина 750 г
- Олія оливкова 0.33 скл.
- Часник 3 зуб.
- Оцет (винний) 2 ст.л.
- Соєвий соус 0.33 скл.
- Мед рідкий 0.25 скл.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець мелений 0.5 ч.л.
М'ясо розділити на порції. Зробити не глибокі розрізи у кожному шматку. Змішати олію, часник, оцет, соєвий соус, мед, перець. Маринувати від години до чотирьох. Сильно розігріти сковорідку. Додатково посипати з обох сторін сіллю і перцем (це зробить кірочку). Для стейка з кров'ю з кожного боку по дві три хвилини обсмажувати.
Рецепты Приготовления: праздничные салаты на новый год.
Рецепты салата с морепродуктамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі