Маринований стейк

ДРУГІ СТРАВИ
652 Маринований стейк
Фото - Маринований стейк
інгредієнти:
  • Яловичина 750 г
  • Олія оливкова 0.33 скл.
  • Часник 3 зуб.
  • Оцет (винний) 2 ст.л.
  • Соєвий соус 0.33 скл.
  • Мед рідкий 0.25 скл.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Перець мелений 0.5 ч.л.

М'ясо розділити на порції. Зробити не глибокі розрізи у кожному шматку. Змішати олію, часник, оцет, соєвий соус, мед, перець. Маринувати від години до чотирьох. Сильно розігріти сковорідку. Додатково посипати з обох сторін сіллю і перцем (це зробить кірочку). Для стейка з кров'ю з кожного боку по дві три хвилини обсмажувати.

Рецепты Приготовления: праздничные салаты на новый год.

Рецепты салата с морепродуктамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter