Маринований оселедець "по-домашньому"
- Оселедець 1 кг
- Оцет винний 0.5 л
- Гірчиця 1 ст.л.
- Коріандр (мелений) 1 ч.л.
- Перець чорний (горошком) 1 ч.л.
- Лавровий лист 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сік лимона 1 шт.
- Сіль
- Борошно пшеничне 100 г
В 1/2 л води розвести оцет, закип'ятити. Покласти приправи і нарізану кружечками цибулю. Зняти з вогню і дати маринаду охолонути.
Оселедець промити холодною водою. Промокнути паперовим рушником, збризнути лимонним соком і покласти на 10 хв у морозилку.
Дістати рибу і натерти зовні і зсередини сіллю. Насипати в тарілку борошно і обваляти в ній рибу. Надлишки борошна струсити.
На сковороді розігріти олію. Обсмажити рибу по 3-4 хв з кожної сторони до золотистої скоринки.
Підсмажену рибу промокнути паперовим рушником, дати охолонути. Огірки порізати і викласти з оселедцем шарами у квадратну форму.
Залити маринадом. Накрити і залишити в холодильнику на добу (краще дня на 3).
Можна подати з молодою картоплею в мундирі.
Рецепты для пароварки, вкусно - первые блюда рецепты.
Грильяжный торт, недорого! Жми - как испечь грильяжный торт. Купить кондитерку.
Рецепты Приготовления: рецепты салатов с омлетом. Готовим со вкусом.
Рецепт кексы столичные. Кекс столичный рецепт.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата с языка. Готовим со вкусом.
Торты без выпечки рецепты с фото из печеньяПоставки тортов, хлеба, выпечки и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter