Маринований оселедець "по-домашньому"

ДРУГІ СТРАВИ
1418 Маринований оселедець "по-домашньому"
Фото - Маринований оселедець
інгредієнти:
  • Оселедець 1 кг
  • Оцет винний 0.5 л
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Коріандр (мелений) 1 ч.л.
  • Перець чорний (горошком) 1 ч.л.
  • Лавровий лист 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Сік лимона 1 шт.
  • Сіль
  • Борошно пшеничне 100 г

В 1/2 л води розвести оцет, закип'ятити. Покласти приправи і нарізану кружечками цибулю. Зняти з вогню і дати маринаду охолонути.

Оселедець промити холодною водою. Промокнути паперовим рушником, збризнути лимонним соком і покласти на 10 хв у морозилку.

Дістати рибу і натерти зовні і зсередини сіллю. Насипати в тарілку борошно і обваляти в ній рибу. Надлишки борошна струсити.

На сковороді розігріти олію. Обсмажити рибу по 3-4 хв з кожної сторони до золотистої скоринки.

Підсмажену рибу промокнути паперовим рушником, дати охолонути. Огірки порізати і викласти з оселедцем шарами у квадратну форму.

Залити маринадом. Накрити і залишити в холодильнику на добу (краще дня на 3).

Можна подати з молодою картоплею в мундирі. 

 

Рецепты для пароварки, вкусно - первые блюда рецепты.

Грильяжный торт, недорого! Жми - как испечь грильяжный торт. Купить кондитерку.

Рецепты Приготовления: рецепты салатов с омлетом. Готовим со вкусом.

Рецепт кексы столичные. Кекс столичный рецепт.

Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата с языка. Готовим со вкусом.

Торты без выпечки рецепты с фото из печеньяПоставки тортов, хлеба, выпечки и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter