Маринований гарбуз з грибами та сиром
- Гарбуз 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кабачок 0.5 шт.
- Гриби (сіїтаке) 7 шт.
- Сир (гауда або інший, який добре плавиться)
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Мускатний горіх
- Фісташки
Гарбуз нарізати на кубики середньої величини і замаринувати в суміші з 1 ст. л. соєвого соусу і 2 ст. л. олії. Залишити на 10 хвилин. Потім помістити в розігріту духовку на 160 градусів хвилин на 20-30 до готовності.
Порізати цибулю тонкими смужками.
Підсмажити на повільному вогні в рослинній олії до золотистого відтінку.
Приготувати сіїтаке і кабачок. Помити, висушити і нарізати їх на кубики.
Підсмажити.
Очищені фісташки подрібнити.
Готовий гарбуз дістати з духовки.
Викласти шматочки гарбуза на тарілку, поверх розкласти смажену цибулю і посипати тертим мускатним горіхом.
Зверху викласти сир.
Поверх сиру викласти підсмажені гриби з кабачком.
Потім помістити все в тарілці в духовку, щоб сир розплавився, а потім посипати фісташками і подавати. Дуже смачно з червоним вином і хрусткими тостами.
Салаты с семечками подсолнухаВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Салат з корейською морквою чорносливомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт кекс столичный. Кулинарные рецепты.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты салат с морепродуктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кексы кофейные. Кексы в магазине Rozetka.
http://recepti.biz.uaПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter