Мариновані реберця, запечені на картоплі
- Ребра свинячі 400 г
- Картопля 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вершки (15%) 50 г
- Кетчуп 2 ч.л.
- Гірчиця 2 ст.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Концентрат (гранатовий "наршараб") 3 ч.л.
- Вино сухе червоне 50 г
- Сіль
- Хмелі-сунелі
- Горіх мускатний (мелений)
- Перець
Із гірчиці, оливкової олії, гранатового концентрату, вина, солі, перцю і "хмелі-сунелі" зробити маринад.
На ніч замаринувати реберця з кільцями цибулі.
У вогнетривку тарілку, злегка змащену, викласти картоплю, нарізану кружечками, зверху - кільця маринованої цибулі, посипати злегка мускатним горіхом і залити вершками, змішаними з кетчупом.
На картоплю викласти мариновані реберця, долити залишений маринад і поставити запікатися в розігріту до 200°C духовку хвилин на 30-40.
За час смаження реберця перевертати 1-2 рази.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепт пончиков творожных.
Семена Салат Малахитовая шкатулка: салат малахитовая шкатулка.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты блюд из овощей мяса рыбы на пару тут
Готовим со вкусом - самые вкусные мясные салаты.
Рецепт приготовления узбекского плова. Рецепты приготовления плова из узгенского риса.
рецепт приготовления салата на английском языке
Печенье конвертики с повидлом рецепт с фотоПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Рецепты Приготовления - тайская кухня рецепты салатов. Готовим со вкусом.
Рецепты для мультиварки, вкусно: паска рецепти з фото. Вкусные рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter