Мариновані реберця, запечені на картоплі

ДРУГІ СТРАВИ
1847 Мариновані реберця, запечені на картоплі
Фото - Мариновані реберця, запечені на картоплі
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 400 г
  • Картопля 300 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Вершки (15%) 50 г
  • Кетчуп 2 ч.л.
  • Гірчиця 2 ст.л.
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Концентрат (гранатовий "наршараб") 3 ч.л.
  • Вино сухе червоне 50 г
  • Сіль
  • Хмелі-сунелі
  • Горіх мускатний (мелений)
  • Перець

Марінованиеребришкі, запечениенакартофеле інгредієнти Із гірчиці, оливкової олії, гранатового концентрату, вина, солі, перцю і "хмелі-сунелі" зробити маринад.

Марінованиеребришкі, запечениенакартофеле На ніч замаринувати реберця з кільцями цибулі.

фото Марінованиеребришкі, запечениенакартофеле У вогнетривку тарілку, злегка змащену, викласти картоплю, нарізану кружечками, зверху - кільця маринованої цибулі, посипати злегка мускатним горіхом і залити вершками, змішаними з кетчупом.

Марінованиеребришкі, запечениенакартофеле Ребра свинячі На картоплю викласти мариновані реберця, долити залишений маринад і поставити запікатися в розігріту до 200°C духовку хвилин на 30-40.

Марінованиеребришкі, запечениенакартофеле Картопля За час смаження реберця перевертати 1-2 рази.

Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепт пончиков творожных.

Семена Салат Малахитовая шкатулка: салат малахитовая шкатулка.

ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Рецепты блюд из овощей мяса рыбы на пару тут

Готовим со вкусом - самые вкусные мясные салаты.

Рецепт приготовления узбекского плова. Рецепты приготовления плова из узгенского риса.

рецепт приготовления салата на английском языке

Печенье конвертики с повидлом рецепт с фотоПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Рецепты Приготовления - тайская кухня рецепты салатов. Готовим со вкусом.

Рецепты для мультиварки, вкусно: паска рецепти з фото. Вкусные рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter