Мариновані гриби "лисички"
- Гриби (лисички свіжі) - 300 г
- Лимон - 1 шт
- Оцет (винний білий або столовий оцет) - 100 мл
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 2 зуб.
- Сіль (за смаком)
Гриби промити холодною водою, обсушити.
Великі нарізаємо на 2 частини в довжину;.
дрібні залишаємо цілими.
З лимона видавлюємо сік за допомогою ручної соковижималки таким чином, що б сік вийшов окремо,.
а м´якоть лимонна - окремо.
При відсутності такої соковижималки, все це можна зробити і вручну за допомогою ножа.
Закип´ятити в каструлі воду (1,5 - 2 літри);.
додамо близько 1 ч. л. солі і лимонний сік і відварюємо гриби в цій воді близько 5 хвилин, після закіпання;.
гриби викладаємо в скляний посуд для маринування, а воду виливаємо.
Робимо маринад:.
закип´яти оцет з додаванням води (на 100 мл. оцту- 100 мл. води).
У мене білий "бальзаміко", але використовувати можна будь-який білий столовий оцет.
Додаємо в маринад цибулю і часник (очищені і нарізані на 2-4 частини), лимонну м´якоть і прянощі для маринування (лавровий лист, білий і чорний перець горошок, зерна коріандру, розмарин, чебрець, фенхель . ).
Додамо масло і сіль за смаком і перекип´ятити близько 5 хвилин.
Заливаємо кип´ячим маринадом гриби і щільно закриваємо.
Коли охолоне - ставимо в холодильник.
Через пару днів можна їсти.
Смачного!.
Оригинальные Кремы: недорогой крем для торта. Вы кондитер из Петербурга.
Рецепты салатов из ананасов. Салат из ананасов рецепт.
Термос Термос - приготовление йогурта в термосе. Нужен охладитель молока? Звони.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter