Мариновані гриби "лисички"

ДРУГІ СТРАВИ
1893 Мариновані гриби "лисички"
Марінованниегріби
інгредієнти:
  • Гриби (лисички свіжі) - 300 г
  • Лимон - 1 шт
  • Оцет (винний білий або столовий оцет) - 100 мл
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.
  • Сіль (за смаком)

Марінованниегріби Гриби промити холодною водою, обсушити.

Марінованниегріби Великі нарізаємо на 2 частини в довжину;.

дрібні залишаємо цілими.

фото Марінованниегріби З лимона видавлюємо сік за допомогою ручної соковижималки таким чином, що б сік вийшов окремо,.

Марінованниегріби а м´якоть лимонна - окремо.

При відсутності такої соковижималки, все це можна зробити і вручну за допомогою ножа.

Марінованниегріби Закип´ятити в каструлі воду (1,5 - 2 літри);.

додамо близько 1 ч. л. солі і лимонний сік і відварюємо гриби в цій воді близько 5 хвилин, після закіпання;.

гриби викладаємо в скляний посуд для маринування, а воду виливаємо.

Марінованниегріби Робимо маринад:.

закип´яти  оцет з додаванням води (на 100 мл. оцту- 100 мл. води).

У мене білий "бальзаміко", але використовувати можна будь-який білий столовий оцет.

Марінованниегріби Додаємо в маринад цибулю і часник (очищені і нарізані на 2-4 частини), лимонну м´якоть і прянощі для маринування (лавровий лист, білий і чорний перець горошок, зерна коріандру, розмарин, чебрець, фенхель . ).

Марінованниегріби Додамо масло і сіль за смаком і перекип´ятити близько 5 хвилин.

Марінованниегріби Заливаємо кип´ячим маринадом гриби і щільно закриваємо.

Коли охолоне - ставимо в холодильник.

Через пару днів можна їсти.

Смачного!.

Оригинальные Кремы: недорогой крем для торта. Вы кондитер из Петербурга.

Рецепты салатов из ананасов. Салат из ананасов рецепт.

Термос Термос - приготовление йогурта в термосе. Нужен охладитель молока? Звони.