Мариновані баклажани
- Баклажани 3 шт.
- Часник 4 зуб.
- Перець червоний пекучий
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Оцет (столовий)
- Зелень
Баклажани миємо, ріжемо кружечкамии, солимо, даємо постояти, щоб зійшла гіркота, далі обсмажуємо на сковороді, даємо охолонути.
Робимо заправку. Оцет розводимо водою за смаком, додаємо багато зелені, часник, червоний гіркий перець, сіль і мелений перець.
Баклажани занурюємо в заправку і складаємо в посуд, ставимо в холодильник для маринування. Краще зробити на ніч.
Рецепты простых первых блюд. Первые блюда супы рецепты.
Банош рецепт приготування в мультиварцПраздничные рецепты. Меню на праздник. Читай на
Рогалики рецепты с фотоРецепты и советы
Салат из брокколи с морковью. Салат из брокколи с шампиньонами.
Недорогой крем для торта из манкинедорогой крем для торта
Все про изготовление сыра на дому: маскарпоне в домашних условиях. Приготовить пармезан дома легко.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter