Маринована сьомга, запечена із соусом

ДРУГІ СТРАВИ
666 Маринована сьомга, запечена із соусом
Фото - Маринована сьомга, запечена із соусом
інгредієнти:
  • Сьомга (свіжа) 500 г
  • Гірчиця 4 ч.л.
  • Вершки (25%) 4 ст.л.
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Зелень (свіжа: шнітт-цибуля, кріп, петрушка)
  • Спеції (для риби: сіль, зелень сушена, перець білий)
  • Лимон 0.5 шт.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Сир (пармезан тертий) 3 ч.л.

Марінованаясемга, запеченаяссоусом інгредієнти

Марінованаясемга, запеченаяссоусом Із оливкової олії, 2 ч. л. гірчиці, лимонного соку і спецій зробити маринад і замаринувати сьомгу з усіх сторін.

Залишити в холодному місці на 20-30 хв.

фото Марінованаясемга, запеченаяссоусом Цибулю порей нарізати тонкими кільцями.

Свіжу зелень дрібно нарізати.

Марінованаясемга, запеченаяссоусом Сьомга У салатниці перемішати цибулю порей з вершками, гірчицею і 1/2 частини зелені.

Марінованаясемга, запеченаяссоусом Гірчиця Вогнестійку посудину змастити оливковою олією, викласти суміш із салатниці.

Марінованаясемга, запеченаяссоусом Сливки Зверху викласти мариновану сьомгу.

На рибку - по часточці лимона і в розігріту духовку (210-220°C) на 10-15 хв.

Марінованаясемга, запеченаяссоусом Цибуля порей За 2-3 хв до готовності, прибрати лимон, посипати залишеною зеленню (1/2) і сиром.

Марінованаясемга, запеченаяссоусом Зелень Рибка повинна бути соковитою і рожевою всередині.

Подавати із соусом з цибулі (на якому вона смажилася).

Рецепт салат охотничийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты Приготовления - буряк салат рецепт. Готовим со вкусом.

Рецепты ягненок к пасхе. Пасха рецепты окраски яиц.

Готовим салаты с Курицей здесь

Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки. Рецепты тортов без выпечки.

Рулька юлия высоцкаяЗаписи песен Юлии Михальчик в формате mp3. Биография Юлии Тимошенко

Кулинарные рецепты сайт xoрошая тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter