Маринована сьомга, запечена із соусом
- Сьомга (свіжа) 500 г
- Гірчиця 4 ч.л.
- Вершки (25%) 4 ст.л.
- Цибуля порей 1 шт.
- Зелень (свіжа: шнітт-цибуля, кріп, петрушка)
- Спеції (для риби: сіль, зелень сушена, перець білий)
- Лимон 0.5 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сир (пармезан тертий) 3 ч.л.
Із оливкової олії, 2 ч. л. гірчиці, лимонного соку і спецій зробити маринад і замаринувати сьомгу з усіх сторін.
Залишити в холодному місці на 20-30 хв.
Цибулю порей нарізати тонкими кільцями.
Свіжу зелень дрібно нарізати.
У салатниці перемішати цибулю порей з вершками, гірчицею і 1/2 частини зелені.
Вогнестійку посудину змастити оливковою олією, викласти суміш із салатниці.
Зверху викласти мариновану сьомгу.
На рибку - по часточці лимона і в розігріту духовку (210-220°C) на 10-15 хв.
За 2-3 хв до готовності, прибрати лимон, посипати залишеною зеленню (1/2) і сиром.
Рибка повинна бути соковитою і рожевою всередині.
Подавати із соусом з цибулі (на якому вона смажилася).
Рецепт салат охотничийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты Приготовления - буряк салат рецепт. Готовим со вкусом.
Рецепты ягненок к пасхе. Пасха рецепты окраски яиц.
Готовим салаты с Курицей здесь
Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки. Рецепты тортов без выпечки.
Рулька юлия высоцкаяЗаписи песен Юлии Михальчик в формате mp3. Биография Юлии Тимошенко
Кулинарные рецепты сайт xoрошая тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter