Маринована сьомга
- Сьомга (стейки без кісток зі шкіркою з одного боку) 2 шт.
- Рукола 1 пуч.
- Цибуля шалот 1 шт.
- Масло вершкове 10 г
- Вершки 1 ст.л.
- Бульйон (овочевий) 200 г
- Борошно кукурудзяне 2 ч.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Мед 3 ч.л.
- Сіль (велика) 1 ст.л.
- Коріандр (зерна) 2 ч.л.
- Перець чорний (крупного помелу) 0.35 ч.л.
Стейки сьомги промити, обсушити.
Обмазати оливковою олією і обсипаючи сьомгу крупною сіллю з двох сторін, викласти її на тарілку, шкіркою вниз.
Змазати медом із верхнього боку, посипаючи зернами коріандру і залишити в холодильнику маринуватися (можна на ніч).
На вершковому маслі обсмажити дрібно нарізану цибулю (3-4 хв), додати руколу (1-2 хв), посолити, поперчити.
Додати гарячий бульйон і тушкувати близько 10 хв.
Зняти каструлю з руколою з вогню й охолодити.
Коли охолоне - подрібнити блендером.
Знову перекип'ятити, при бажанні заварити борошном, розведеним холодною водою і додати вершки.
Поставити сковороду на дуже маленький вогонь і викласти мариновані стейки шкіркою вниз і тушкувати 20 хв. Не перевертаючи і не закриваючи кришкою.
Готові стейки викласти на тарілку і подати із соусом.
Зверху посипати перцем або прянощами.
Правильне харчування для спортсменвправильне харчування
Рецепт борща украинскогоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепт столичный кекс. Кекс столичный рецепт.
Оригинальные Кремы: украшения для торта из крема.
recepti.biz Рецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные страсти сайт http://recepti.biz.ua
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепт праздничных блюд.
Салат с сельдереем, яблоком и куриным филе. Салат из яблок.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter