Маринована курочка
- Крила курячі 1 кг
- Соус соєвий 0.5 скл.
- Вино червоне сухе 3 ст.л.
- Цибуля 2 шт.
- Соус кисло-солодкий 3 ст.л.
Змішати всі інгредієнти і додати порізану дрібно цибулю. Крила опустити у маринад і дати промаринуватися від 4 до 15 годин. За час маринування кілька разів перемішати. Трохи олії підігріти на сковороді і викласти кожен шматочок курки без маринаду, обсмажити з усіх боків. Після того, як всі шматочки будуть обсмажені, скласти у сковороду, додати маринад і тушкувати до готовності цибулі. Смажити можна у фритюрі, у духовці.
Вкусные рецепты с фото: рецепт торта из тыквы. Рецепты Тортов.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепти блюд на кожен день.
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
ТутКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Легкие и вкусные рецепты блюд http://recepti.biz.ua
Здесьхолодные закуски из лаваша
Салатики рецепты новинкиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
ЗдесьТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter