Маринована курка запечена у фользі

ДРУГІ СТРАВИ
653 Маринована курка запечена у фользі
Фото - Маринована курка запечена у фользі
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Мед 3 ч.л.
  • Соєвий соус 5 ст.л.
  • Сіль
  • Вино біле сухе 150 мл
  • Часник 5 зуб.
  • Гірчиця (у зернах) 3 ч.л.
  • Базилік (свіжий)
  • Перець чорний (мелений)

Маринована курка запечена у фользі інгредієнти Курку розрізати на порційні шматки.

Для маринаду все змішати, замочити курку і прибрати на ніч у холодильник.

Якщо готувати цілу курку, то розділити шматки на 3-4 конвертика із фольги, щоб в одному було по 2-3 шматочки курки.

Викласти шматки курки у центр відрізаного шматка фольги, полити маринадом і згорнути конвертом.

Маринована курка запечена у фользі Поставити у розігріту духовку, запікати 40-50 хвилин при 180 градусах, потім дістати, розгорнути фольгу і поставити назад у духовку до рум'яної скоринки.

На гарнір картопля. 

 

Как приготовить вкусный шашлык - мясные салаты с ананасом.

Соус для заправки салата http://recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пудингов для детей.

Кулинарные рецепты от Tramontina: сальса рецепт с фото. Готовим со вкусом.

Апельсиновый салат с Курицей - рецепты с филе курицы с фото. Как приготовить летний салат.

особенности Украинской кухни в ресторане шинок в Тюмени

кулинария рецепт заварного крема торт наполеон

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter