Маринована курка запечена у фользі
- Курка 1 шт.
- Мед 3 ч.л.
- Соєвий соус 5 ст.л.
- Сіль
- Вино біле сухе 150 мл
- Часник 5 зуб.
- Гірчиця (у зернах) 3 ч.л.
- Базилік (свіжий)
- Перець чорний (мелений)
Курку розрізати на порційні шматки.
Для маринаду все змішати, замочити курку і прибрати на ніч у холодильник.
Якщо готувати цілу курку, то розділити шматки на 3-4 конвертика із фольги, щоб в одному було по 2-3 шматочки курки.
Викласти шматки курки у центр відрізаного шматка фольги, полити маринадом і згорнути конвертом.
Поставити у розігріту духовку, запікати 40-50 хвилин при 180 градусах, потім дістати, розгорнути фольгу і поставити назад у духовку до рум'яної скоринки.
На гарнір картопля.
Как приготовить вкусный шашлык - мясные салаты с ананасом.
Соус для заправки салата http://recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пудингов для детей.
Кулинарные рецепты от Tramontina: сальса рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Апельсиновый салат с Курицей - рецепты с филе курицы с фото. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter