Маринована курка з ананасом на дерев’яних шпажках
- Ананас (консервований) 900 г
- Філе куряче 900 г
- Мед (квітковий) 3 ст.л.
- Пиво темне 5 ст.л.
- Сік ананасовий 5 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Шпажки 16 шт.
Напередодні розрізати філе уздовж навпіл, кожну половинку на 4-5 частин, ананас порізати шматочками. На кожну шпажку, чергуючи, наколоти по 5 шматочків ананаса і по 4 шматочки курячого філе.
Мeд злегка підігріти і змішати з пивом, ананасовим соком і соєвим соусом. Укласти шпажки у посудину і залити маринадом. Залишити на ніч.
На наступний день обсмажити шпажки на грилі з двох сторін по 4-5 хвилин з кожного боку, періодично змащуючи маринадом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта киевский. Рецепты на праздничный стол.
Рецепты вкусных оладьев: оладьи из рыбной икры. Рыбная Икра - Цены на Рынке.
Coca-Cola Journey: Еда: рецепты вкусных салатов. Вкусные рецепты салатов с фото.
Рецепты салат язык. Рецепты салатов с языка вареного.
http://recepti.biz.ua рецепты макового торта от юлии высоцкой
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter