Маринована курка з ананасом на дерев’яних шпажках

ДРУГІ СТРАВИ
672 Маринована курка з ананасом на дерев’яних шпажках
Фото - Маринована курка з ананасом на дерев’яних шпажках
інгредієнти:
  • Ананас (консервований) 900 г
  • Філе куряче 900 г
  • Мед (квітковий) 3 ст.л.
  • Пиво темне 5 ст.л.
  • Сік ананасовий 5 ст.л.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Шпажки 16 шт.

Напередодні розрізати філе уздовж навпіл, кожну половинку на 4-5 частин, ананас порізати шматочками. На кожну шпажку, чергуючи, наколоти по 5 шматочків ананаса і по 4 шматочки курячого філе.

Мeд злегка підігріти і змішати з пивом, ананасовим соком і соєвим соусом. Укласти шпажки у посудину і залити маринадом. Залишити на ніч.

На наступний день обсмажити шпажки на грилі з двох сторін по 4-5 хвилин з кожного боку, періодично змащуючи маринадом.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта киевский. Рецепты на праздничный стол.

Рецепты вкусных оладьев: оладьи из рыбной икры. Рыбная Икра - Цены на Рынке.

Coca-Cola Journey: Еда: рецепты вкусных салатов. Вкусные рецепты салатов с фото.

Рецепты салат язык. Рецепты салатов с языка вареного.

http://recepti.biz.ua рецепты макового торта от юлии высоцкой

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter